Llei de protecció de dades

 

 

VISUAL BRUMA, considera fonamental garantir i protegir la privacitat de les dades personals dels seus clients, i per tant respecte i compleix la legislació vigent en matèria de protecció de dades personals, privacitat dels usuaris, així com el secret i seguretat de les dades personals motiu pel que qual informa de la seva política en matèria de protecció de dades.

 

 

Dades de caràcter personal

 

En emplenar aquest formulari el titular de les dades atorga el seu consentiment a VISUAL BRUMA, per al tractament de les seves dades personals. VISUAL BRUMA, no utilitzarà la informació relativa a les seves dades personals per a cap finalitats que no sigui la de prestar-los servei com a client i informar-li dels nostres nous producte i ofertes. És necessari que s’emplenin els camps obligatoris marcats, si no es completen no es podrà continuar endavant el procés de registre. VISUAL BRUMA. en compliment amb la Llei 15/1999 de 13 de desembre, aquestes dades passessin a formar part dels fitxers declarats en l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, sent propietat i responsabilitat de VISUAL BRUMA. Vostè podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició mitjançant notificació per correu electrònic a hola@visualbruma.com

 

 

Mesures de seguretat

 

VISUAL BRUMA garantix la confidencialitat i seguretat de les dades personals, quan aquestes siguin objecte de tractament, en la mesura que té implantades les polítiques de tractament i mesures de seguretat, establertes en la normativa vigent sobre fitxers automatitzats. Aquestes mesures eviten la pèrdua, alteració, tractament i ús no autoritzat de les dades personals.

 

 

Canvi de política de protecció de dades

 

La present política de protecció de dades podrà ser modificada atenent tant a possibles canvis legislatius que es produeixin, com a directrius emanades de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

 

 

AVÍS LEGAL

 

El present Avís Legal establix la informació general que els prestadors de serveis de la societat de la informació vénen obligats a posar a la disposició dels consumidors i usuaris, per imperatiu de l’Art.10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic En conseqüència, s’informa dels següents extrems:

 

VISUAL BRUMA, és una marca de serveis audiovisuals, que té per objecte social les activitats relacionades amb la cobertura audiovisual d’esdeveniments .

 

El domini visualbruma.com , és propietat exclusiva de Cristina Claramunt, sent la seva adreça electrònica de contacte hola@visualbruma.com. Altres dades de contacte són:

hola@cristinaclaramunt.com

 

VISUAL BRUMA, no està subscrita a cap codi dels regulats en el article 18 de la llei de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic (LSSICE 34/2002).

 

 

27 de Març de 2020